umvp-logo2leader_logo
Tábor váró

A Flash Tánc Sportegyesület, 5 napos turnusokban kezdő és haladó társas tánc tábort szervez 6-18 év közötti gyerekek részére!
Részvétel   ingyenes  Időpontok:
2012. június 30. – július 4. kezdő
2012. július 6. – 10. kezdő
2012. július 13. –  július 17. haladó
2012. július 18. – július 22. haladó

Helyszín:  Művelődési Ház Kecel, Szabadság tér 17.
Táborba érkezés előző este 1800-2000-óra között. Turnusonként az érkezés időpontja: 2012. június 29., július 5., július 12, július 17.
Programok: erőnléti, technikai, művészi mozgás, standard és latin tánc, tánc, tánc…….,  készségfejlesztés, ritmikai ismeretek, kézműves foglalkozás (hajdísz készítés, gyöngyfűzés) esténként nagy dumálás, vidámság, sok-sok nevetés! 1 alkalommal családi est, amikor meglátogathatnak a szüleid, és a tábor utolsó délutánján tábor záró bemutató, majd hazautazás.
Túljelentkezés esetén a hátrányos helyzetű tanulók előnyben részesülnek! (Erről igazolást kell becsatolni.) Napi 3 étkezést a Fürtös étterem biztosítja.
Napi háromszori étkezésTovábbi felvilágosítás és jelentkezés:

Stenczel Ferencné 30/438-8861, vagy a
                     30/854-1057 telefonszámon.

Ne hagyd ki, mert utólag sajnálni fogod!