• Omék 2015 (2015-06-26)
  • A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága idén is megrendezi Magyarország legnagyobb, több mint 100 éves múltra visszatekintő agrárgazdasági rendezvényét, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK). A 2015. szeptember 23-27. között a Hungexpo területén zajló seregszemle egyik célja, hogy bemutassa az agrárszektor aktuális időszakra vonatkozó eredményeit valamint megismertesse a nagyközönséggel, hogy a hazai, helyi termékek fogyasztása magas minőséget és nagyfokú élelmiszerbiztonságot garantál. Ezen az öt napon Magyarország kilenc turisztikai régiója és a határon túli területek mutatkoznak be az agráriumon keresztül és hozzák el a helyi ízeket, specialitásokat, jellemző termékeket és hagyományokat. Az idei OMÉK-on a Földművelésügyi Minisztérium és a szervező MT Zrt. az agrárszektor minél szélesebb spektrumát kívánja bemutatni. Az OMÉK egyedülálló alkalom a kiállítók számára, hiszen terméküket, szolgáltatásaikat egy nagy múltú, elismert és közel százezer látogatót vonzó eseményen mutathatják be. Kiállítóink ezen túlmenően számos szakmai kísérőrendezvényen és programon vehetnek részt a vásár ideje alatt. Az OMÉK látogatottságáról óriási PR- és reklámkampány gondoskodik: az MTVA-val kötött együttműködés részeként a közmédia élő közvetítésekben, híradós- és magazin anyagokban számol majd be az OMÉK minden napjáról. A rendezvényről részletesen tájékozódhat az omek.itthon.hu weboldalon, ahonnan a jelentkezési lapokat is letöltheti.