• Zahorszki gazdaság gépparkjának fejlesztése (2024-07-05)
  • Zahorszki Sándor egyéni vállalkozó (lakcím: 6200 Kiskőrös, Thököly Imre u. 16.; mvh reg.: 1004929916; projekt azonosító: 3452052195, tel: 06204815306; e-mail: zahorszkisandor@hotmail.com) részéről a VP6-19.2.1.-91-8-23 kódszámú, Üde-Kunság Vidékfejlesztési Egyesület - "Versenyképesség javítását célzó és közösségi célú települési fejlesztések" alapján megvalósított beruházásról az alábbi szakmai beszámolót nyújtom be.

A projekt megvalósítása során az eredeti támogatói okiratban jóváhagyott eszközöknél az alábbi változás történt a Cosmo KT Divis Concept függesztett reverzibilis nyesedékzúzó helyet a CONCEPT AGRI PTR 180 típust választottam. A Piave Eurocompact 2000 IDS 1701 Axiálventilátoros permetezőgép tekintetében nem történt változás.. Az eredetileg vállalt műszaki, szakmai tartalom nem változott a típus váltás miatt.

A beszerzett eszközök rövid ismertetése:

- A Piave Eurocompact 2000 IDS 1701 axiális ventilátoros permetező alkalmas pergolás, sátras és alagutas rendszerek valamint csemetekertek és gyümölcsösök permetezésére. Nagy légteljesítményének köszönhetően  még sűrű levélzetbe is kiválóan bejuttatja a vegyszert. Sokoldalúsága miatt különböző termesztési rendszerek vegyszerezésére is alkalmazható.

- CONCEPT AGRI PTR 180 nyesedékzúzó a gyümölcsösök, szőlőskertek művelésére tervezett, a munkagép hátuljára és frontjára is szerelhető nyesedékzúzó, mely kiválóan alkalmas a szőlővesszők, gyümölcs gallyak, zöld vetések aprítására. A szabadalmaztatott kétélű kalapácsokkal és eltömődés-mentes hengerrel felszerelt gép még a legnehezebb feladatokat is képes ellátni.

A mulcsozó hidraulikus oldalirányú eltolású változatban áll rendelkezésre, hárompontos csatlakozással van ellátva.

Az eszközöket saját gazdaságomban használom a termelési kapacitások bővítésének elősegítésére, valamint termelési hatékonyság növelésére.

Az eszközöket beüzemeltem.

Az eszközök pénzügyi teljesítése teljes egészében megtörtént.

A gép beszerzésével növekszik a gazdaság termelési kapacitása, termesztési hatékonysága, technológiai ellátottsága, valamint piaci versenyképessége is. A projekttábla megvalósult, kihelyezése megtörtént, a fényképeket csatolom.

Kiskőrös, 2024. 06. 28.

Zahorszki Sándor