• Augusztus 1. napján kifizetési kérelem benyújtási időszak nyílik! (2014-07-25)
  • 2014. augusztus 1. napján nyílik az újabb kifizetési kérelem benyújtási lehetőség az EMVA III. és IV. tengely támogatásaira.
    A kifizetési kérelmeket továbbra is csak elektronikusan, az MVH által üzemeltetett felületen keresztül lehet benyújtani 2014. augusztus 1. és 2014. december 31. napja között.
    Az utolsó kifizetési kérelmet legkésőbb a művelet megvalósulását követő egy éven belül, de legkésőbb 2015. január 31-ig kell benyújtani. Amennyiben a művelet megvalósulását követő egy éven belül nem nyílik meg kifizetési kérelem benyújtási időszak, az utolsó kifizetési kérelmet legkésőbb abban a kifizetési időszakban - de legkésőbb 2015. január 31-ig - kell benyújtani, amely a művelet megvalósulása után elsőként nyílik meg. 2015. január 31. napját követően kifizetési kérelmet még akkor sem nyújthat be, ha egyébként erre a megvalósítási határidejét tekintve lehetősége lenne.
    Tekintettel arra, hogy kifizetési kérelem kizárólag a benyújtására jogszabály által meghatározott időszakon belül adható be és a kifizetési kérelem benyújtási időszak a hatályos rendelkezés alapján 2014. december 31-ig áll nyitva, a fentiektől eltérően utolsó kifizetési kérelem benyújtására csak eddig az időpontig van lehetősége.
    A kifizetési kérelem benyújtásával kapcsolatos MVH közlemények az alábbi linkeken érhetők el:

Jogcím MVH közlemény
    turizmus 117/2014. (VII. 22.)
    mikrovállalkozás 116/2014. (VII. 22.)
    falumegújítás 115/2014. (VII. 22.)
    vidéki örökség 118/2014. (VII. 22.)
    LEADER 113/2014. (VII.22.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben az MVH regisztrációs adataikban változás történt, akkor ezen változásokat is be kell jelenteni a 128/2013. (VII. 30.) számú MVH Közlemény mellékletét képező formanyomtatványokon, vagy az elektronikus ügyintézői felületen.